3D-Kindercoaching

 

3D-Kindercoaching

Sinds 2021 coach ik ook kinderen. In dat zelfde jaar heb ik de opleiding Kindercoach HSP bij Sonnevelt Opleidingen afgerond.

Ik heb voor deze aanvullende opleiding gekozen omdat ik zelf pas laat ontdekt heb dat ik hoog gevoelig ben. Ik wil kinderen handvatten geven en hen leren beter te begrijpen hoe het is om hoog gevoelig te zijn en hoe daar in onze drukke maatschappij mee om te gaan. Dat maakt het leven van een kindje dat hoog gevoelig is, vele malen lichter en makkelijker.

Kinderen die hoog gevoelig zijn voelen zich vaak aan het einde van een schooldag erg moe of raken emotioneel door overprikkeling. Wordt je kindje opeens boos en of verdrietig? En is daar geen enkele aanleiding toe, dan kan hij gevoelens van iemand anders hebben overgenomen.

-Speelt je kindje niet graag in een grote groep en trekt zich liever terug? Ook dat kan duiden op hooggevoeligheid.

-Voelt het kindje de sfeer in huis aan als papa en mama ruzie hebben of als iemand binnen het gezin verdrietig is?

Herken je bovengenoemde beschrijving bij je eigen kind en wil je er met iemand over sparren? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik coach ook kinderen die last hebben van faalangst, slecht slapen, last hebben van de scheiding van papa en mama of kinderen die gepest worden. Doormiddel van een laagdrempelige sessie op kantoor of buiten in het bos maak ik gemakkelijk contact met mijn cliëntje en ga ik spelenderwijs in gesprek. Respectvol en op basis van gelijkwaardigheid, betrouwbaar en integer zijn mijn kernwaarden.

SOORT CONSTULTKOSTEN
Kennismakingsgesprek
Bij een no-show wordt 25 euro (excl. BTW) in rekening gebracht.
Gratis
Intake gesprek (45 min)35 euro *excl. BTW
Coaching Consult (60 min)50 euro *excl. BTW

BELANGRIJK!
Als u zonder bericht  afwezig blijft op de gemaakte afspraak of de afspraak niet tijdig annuleert, (tenminste 24 uur van te voren) ben ik genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
*
Alle tarieven zijn per 01-09-2023 excl. BTW

CONTACT
Persoons gegevens:
Peggy Vos
3D-coaching
info@3d-coaching.nl
06-50810622

Adres:
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
BTW & KVK
Btw nr.  NL001820122B44
Kvk nr.   75144441
PRESTATIECODES
Energetische therapie | 24012 Spirituele therapie | 24400
(kinder) Coaching | 24505 Psychologische begeleiding | 24700
Counseling | 24506
KT & GAT & CAT & TCZ & RBCZ
3D-COACHING 2023. All Rights Reserved.