fbpx

3D-Kindercoaching

Sinds oktober 2020 volg ik een opleiding Kindercoach HSP (Hoog Sensitief Persoon) bij Sonnevelt Opleidingen, deze rond ik in april van dit jaar af.

Ik heb voor deze aanvullende opleiding gekozen omdat ik zelf pas laat ontdekt heb dat ik hoog gevoelig ben. Ik wil  kinderen handvatten geven en hen leren beter te begrijpen hoe het is om hoog gevoelig te zijn en hoe daar in onze drukke maatschappij mee om te gaan. Dat maakt het leven van een kindje dat hoog gevoelig is, vele malen lichter en makkelijker.

Kinderen die hoog gevoelig zijn voelen zich vaak aan het einde van een schooldag erg moe of raken emotioneel door overprikkeling. Wordt je kindje opeens boos en of verdrietig? En is daar geen enkele aanleiding toe, dan kan hij gevoelens van iemand anders hebben overgenomen.

Speelt je kindje niet graag in een grote groep en trekt zich liever terug? Ook dat kan duiden op hooggevoeligheid.

Voelt het kindje de sfeer in huis aan als papa en mama ruzie hebben of als iemand binnen het gezin verdrietig is?

Herken je bovengenoemde beschrijving bij je eigen kind en wil je er met iemand over sparren? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik coach ook kinderen die last hebben van faalangst, slecht slapen, last hebben van de scheiding van papa en mama of kinderen die gepest worden. Doormiddel van een laagdrempelige sessie op kantoor of buiten in het bos maak ik gemakkelijk contact met mijn cliëntje en ga ik spelenderwijs in gesprek. Respectvol en op basis van gelijkwaardigheid, betrouwbaar en integer zijn mijn kernwaarden.

SOORT CONSTULT KOSTEN
Kennismakingsgesprek

Bij een no-show wordt 25 euro in rekening gebracht.

25 euro incl. BTW
Intake gesprek (45 min) 35 euro incl. BTW
Coaching Consult (60 min) 50 euro incl. BTW
BELANGRIJK! Als u zonder bericht  afwezig blijft op de gemaakte afspraak of de afspraak niet tijdig annuleert, (tenminste 24 uur van te voren) ben ik genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.
CONTACT
Persoons gegevens:
Peggy Vos
3D-coaching
info@3d-coaching.nl
06-50810622

Adres:
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
BTW & KVK
Btw nr.  NL001820122B44
Kvk nr.   75144441
PRESTATIECODES
Energetische therapie | 24012
Spirituele therapie | 24400
(kinder) Coaching | 24505
Psychologische begeleiding | 24700
KT & GAT & CAT & TCZ & RBCZ

3D-COACHING 2021. All Rights Reserved.