hoe

Hoe is 3D-Coaching ontstaan?

Hoe

Hoe is 3D-Coaching ontstaan?

Some description text for this item

Zelf heb ik in de afgelopen jaren een transformatie ondergaan, niet alleen als mens maar ook als professional. Als mens ben ik steeds zoekende geweest in mijn leven, zowel in mijn jonge jaren als nu, de veertiger die ik ben. Toen ik vast liep in mijn werk als secretaresse is mijn zoektocht intensiever geworden en samen met mijn coach ben ik op zoek gegaan naar wat ik wil in het leven en het allerbelangrijkste te ontdekken wie Peggy eigenlijk is. Het is een proces van jaren. In de loop van het proces kwam ik erachter dat ik kwaliteiten en competenties had, waarvan ik niet wist dat ik ze bezat. Deze wilde ik inzetten om uiteindelijk mijn medemens mee te ondersteunen, die mensen, die net als ik, zoekende zijn in het leven.

Het heeft erin geresulteerd dat ik in 2014 ben gestart met de HBO opleiding transformatie therapeut/coach bij de NEM Academy in Breda en deze in 2019 succesvol heb afgerond. Tijdens deze opleiding wordt je met jezelf geconfronteerd. Je lichte maar ook je schaduwkanten komen te voorschijn. Hoe ga je daar mee om? Hoe kan je anderen hiermee helpen? Dit alles en nog veel meer heb ik tijdens deze opleiding ontdekt. Niet alleen heeft deze opleiding mij dingen geleerd, ook het leven zelf. Tijdens de opleiding heb ik het gevoel gekregen dat ik pas echt leefde. Ik verloor mijn vader, ging scheiden, ontdekte de wereld en wat het betekent om autonoom te zijn. Zocht een thuis en ben uiteindelijk bij mijzelf thuis gekomen, heb ontdekt wie ik ben en ben nog steeds op reis.

Na een burn-out en een dienstverband van ruim 10 jaar heb ik besloten om een andere weg in te slaan en afscheid te nemen van mijn werkgever. In kleine stappen heb ik 3D-Coaching opgezet. Als mens en als coach kijk ik nergens meer van op, ben ik bekend met de menselijke processen en uitdagingen die het leven te bieden heeft. Is het een makkelijk proces? Niet altijd, echter het is zo de moeite waard!

CONTACT
Persoons gegevens:
Peggy Vos
3D-coaching
info@3d-coaching.nl
06-50810622

Adres:
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen
BTW & KVK
Btw nr.  NL001820122B44
Kvk nr.   75144441
PRESTATIECODES
Energetische therapie | 24012 Spirituele therapie | 24400
(kinder) Coaching | 24505 Psychologische begeleiding | 24700
Counseling | 24506
KT & GAT & CAT & TCZ & RBCZ
3D-COACHING 2023. All Rights Reserved.